BouwBelang: Platform voor bouw en infra van AFNL

Belangrijke innovatieprijs: BouwBelang MKB Trofee

30-01-2023
door Redactie
Nieuws

De BouwBelang MKB Trofee is een belangrijke innovatieprijs voor leveranciers en producenten die het MKB in de Nederlandse bouw- en infrasector bedienen. Tot 2011 was er geen specifieke prijs voor deze groep en daarom besloot BouwBelang, het relatieblad van de Aannemersfederatie Nederland Bouw en Infra (AFNL), om deze trofee in het leven te roepen.

De tweejaarlijkse persprijs wordt uitgereikt tijdens de bouwbeurs in Utrecht – dit jaar voor de zesde keer. Het wordt weer een unieke gelegenheid voor leveranciers en producenten om erkenning te krijgen voor hun  MKB-gerichte innovaties in de bouw- en infrasector van Nederland.

Op de eerste dag van de beurs gaan de vakjournalisten op pad om te zoeken naar innovaties die gericht zijn op het MKB. Dit kan een product, dienst, materiaal, machine of gereedschap zijn, als het maar direct inzetbaar is zonder hoge investeringskosten of lange leertrajecten. Kortom: een praktische tool voor de bouwplaats of op kantoor.
Op de tweede dag van de beurs wordt de prijs overhandigd aan de winnaar op diens stand. De winnaar ontvangt niet alleen een bos bloemen, een oorkonde en eeuwige roem, maar ook publicitaire aandacht in de vakmedia.

Exposanten die denken in aanmerking te komen voor deze prijs kunnen zich vooraf melden bij de hoofdredacteur van BouwBelang, Arie Grevers, via arie@bouwbelang.com.