BouwBelang: Platform voor bouw en infra van AFNL

BouwBelang: platform voor bouw en infra van AFNL

Uw brug naar beslissers in de bouwkolom!

Met beide benen in de bouwput en met beide benen in de directiekamer. Zo ziet het dagelijkse leven eruit van een gemiddelde mkb-ondernemer uit de achterban van de Aannemersfederatie Nederland Bouw en Infra. Hij of zij bepaalt de koers van het bedrijf, kent de regelgeving en moet ook alles over productontwikkeling en de jongste technieken weten.

Vakblad en online: een compleet platform voor de mkb-bouwondernemer

De wereld van de mkb-bouwondernemer vindt u terug in de redactionele kolommen van BouwBelang. Naast het magazine dat 5 keer per jaar verschijnt, weet ons publiek ons elke dag te vinden op onze online kanalen. De website, de maandelijkse digitale nieuwsbrief en onze social media kanalen; samen met het magazine is BouwBelang een compleet platform voor de mkb-bouwondernemer.

Het publiek wordt geïnformeerd over beleidsvisies en ondernemersstrategieën. Over de mkb-positie op de bouwmarkt, productinnovatie en technologische vernieuwing. Ook houdt BouwBelang u op de hoogte van alles waar AFNL voor staat en waar zij zich voor inzet: een sterke bedrijfstak waar de gezamenlijke belangen van onze lidverenigingen worden gehoord.

Van bouwer tot beleidsmaker

De eerste editie van BouwBelang viel samen met de oprichting van AFNL in 2008. Sindsdien valt het magazine op de mat bij MKB-ondernemers, grote bouwondernemingen en de toeleverende industrie, maar ook bij alle Tweede Kamerfracties, gemeentelijke en provinciale overheden, waterschappen en woningcorporaties. Van bouwer tot beleidsmaker in een oplage van 10000 exemplaren.

Toonaangevend

BouwBelang wordt zeer gewaardeerd door mkb-ondernemers en andere bedrijven en organisaties waar het magazine op de mat valt. Vanwege kwaliteitsjournalistiek, mooie reportages uit de markt, en het duidelijke profiel, maar vooral ook omdat AFNL dicht bij het vuur zit en weet wat er speelt. Weet welke vragen er bij haar leden spelen en deze op de juiste plek bij de juiste mensen onder de aandacht brengt. BouwBelang wordt gelezen omdat AFNL wordt gehoord.

Van monoloog naar dialoog

Met onze digitale kanalen gaan we van monoloog naar dialoog. BouwBelang wil weten wat er speelt in de markt en vraagt naar uw mening en uw visie. Reageer op actuele dossiers, laat weten wat u vindt als we nieuwsgierig zijn op Linkedin of Facebook. BouwBelang houdt op de hoogte maar dat gaat niet zonder onze achterban. Laat weten wat er speelt, dan worden ook uw belangen vertegenwoordigd!