BouwBelang: Platform voor bouw en infra van AFNL
Advertorial

Stop Met Zagen!

29-04-2021
door Redactie
Product & dienstverlening

U kent het wel. U krijgt een tekening van een woning met een hoek-of kilkeper. Het eindresultaat mag er zijn, maar het isoleren van zo’n dak is een hele klus. Zeker met de huidige wetgeving. Door de hogere Rc-waarden kan zelf zagen van dakelementen een uitdaging zijn, helemaal als ze ook nog perfect luchtdicht op elkaar moeten aansluiten. Bovendien geeft het afval. Maar waarom moeilijk doen als het ook met Unidek PasDak kan?

Kingspan Unidek denkt graag met u mee en verbeterde onlangs de Unidek PasDak service. Met deze service worden dakelementen vooraf volledig op maat gemaakt zodat u ze kant-en-klaar op de bouwplaats aangeleverd krijgt. En dat al binnen 12 werkdagen na goedkeuring van het legplan.

“Weinig snijverlies, snelle montage en een mooier eindproduct.”

Roan Raymakers van Realher Bouw B.V. werkte voor het eerst met Unidek PasDak en hij ziet er alleen maar voordelen van. “Je hebt weinig snijverlies, weinig afval en een snelle, schone montage. Ik denk dat je daar een hoop mee bespaart. In de financiële zin, maar ik denk ook dat je een mooier, kwalitatief beter product oplevert aan je klant.” Bekijk zijn ervaring hier

Niet voor niets een service

Wanneer u voor het eerst met Unidek PasDak gaat werken, geven wij graag instructies op de bouwplaats. Onze adviseur komt dan uitleg geven voordat u begint met het eerste dakelement. Dat is extra service van de zaak. In Uden, waar Realher Bouw aan de slag ging met pasdak, droeg deze instructie bij aan de juiste verwerking en snellere montage.

Andere verbeteringen die we hebben doorgevoerd in het proces zijn:

 • Een nieuwe, duidelijke offerte die sneller verstuurd wordt
 • Korte communicatielijnen en een helder stappenplan
 • Een duidelijker legplan
 • Eenvoudigere tekeningcontrole
 • Geen oplopende levertijden

Waarom aannemers zouden moeten stoppen met zagen

Het kiezen voor fabrieksmatig laten zagen heeft uiteraard altijd voordelen boven handmatig zagen. Zaagoptimalisatie betekent sowieso minder m2 materiaal en daarnaast kunt u de investering ruimschoots terugverdienen door:

 • Snelle montage
 • Minder mankracht en kraantijd
 • Hogere luchtdichtheid
 • Minder afval
 • Technische ondersteuning
 • Duidelijk legplan

Op de website stopmetzagen.nl staan deze voordelen afzonderlijk uitgelegd. Ook kunt u hier eenvoudig een vrijblijvende offerte opvragen, referentieprojecten bekijken of zien hoe het stappenplan precies in elkaar steekt.