BouwBelang: Platform voor bouw en infra van AFNL

Adverteren

In het magazine BouwBelang vindt u volop mogelijkheden tot adverteren. Met een advertentie of met een advertorial bijvoorbeeld. Ook kunt u uw product of dienstverlening onder de aandacht brengen binnen de gelijknamige rubriek.

Crossmediaal
BouwBelang is een crossmediaal platform. Naast het blad bereikt BouwBelang haar publiek middels een attractieve maandelijkse nieuwsbrief en een goed bezochte website. Ook gaat BouwBelang via haar social media kanalen de dialoog aan met haar achterban.

De digitale kanalen van BouwBelang lenen zich dan ook uitstekend voor online advertising en contentmarketing. Ook branding via bannering of het publiceren van gesponsorde artikelen via deze kanalen behoort tot de mogelijkheden.

Mediakit downloaden en mogelijkheden bespreken?
Wilt u de mogelijkheden bespreken of sparren over het samenstellen van een campagne? Neem dan contact op met Hugo Arends, Accountmanager.

Hugo Arends – Accountmanager
hugo@handelsuitgaven.nl
T. 0570-861007

In opdracht van AFNL wordt de uitgave BouwBelang en advertentie-exploitatie verzorgd door NHU Mediagroep.

NHU Mediagroep

Ontwikkeling en realisatie van het blad BouwBelang en haar digitale kanalen wordt gerealiseerd door NHU Mediagroep in opdracht van AFNL. Sinds 2003 is zij actief als uitgever van bouw-gerelateerde media. NHU denkt en praat bouw, weet wat er speelt en spreekt de taal van de sector.

NHU Mediagroep
Maagdenburgstraat 22
7421 ZC Deventer
T. 0570-861009