BouwBelang: Platform voor bouw en infra van AFNL

Themabijeenkomst Circulariteit terugkijken

17-08-2021
door Redactie
Nieuws

Aannemersfederatie Nederland heeft op woensdag 30 juni een themabijeenkomst Circulariteit georganiseerd. Deze bijeenkomst kunt u terug zien.

Circulariteit staat misschien nog in de kinderschoenen, maar er is ook al veel ervaring opgedaan. Deze ervaring delen helpt u mogelijk om nog weer meer te begrijpen van dit thema en mogelijk ook om uw dienstenpakket uit te breiden met een circulaire aanpak.
In de voorbereiding op het programma hebben de sprekers aangegeven dat zij zich een pionier voelen en dat zij graag van deze gelegenheid gebruik zouden maken om van elkaar te leren en feedback te krijgen op de plannen en projecten die zij presenteren. Zo kan het MKB van elkaar leren en kunnen de leden van de bij AFNL aangesloten branches zich voorbereiden op en positioneren in deze belangrijke opgave.

U kunt de opname van deze bijeenkomst hier terug zien.