BouwBelang: Platform voor bouw en infra van AFNL

Preventiegids: Een goed begin is het halve werk!

19-05-2021
door Redactie
GAzet

Gezonde werknemers die niet alleen veilig werken, maar ook met veel plezier. Dat is natuurlijk de droom van elke werkgever. Maar je werknemers hier optimaal in ondersteunen is nog best een opgave. Logisch dus dat je wel wat hulp kunt gebruiken. Gelukkig is er de Volandis Preventiegids.

De Volandis Preventiegids is een handige tool om te gebruiken in combinatie met het bedrijfs/brancherapport uit mijnVolandis. Daarin kun je zien waar je al goed op weg bent en waar nog ruimte is voor verbetering met betrekking tot je duurzame inzetbaarheidsbeleid. In de Preventiegids vind je direct terug hoe en met wie je het beste aan de slag kunt, onderverdeeld in thema’s als leefstijl, loopbaanbegeleiding, werkdruk en veiligheid. Bij elk thema vind je passende opleidingen, coaches, cursussen en toolboxen overzichtelijk op een rij met bijbehorende geselecteerde dienstverleners.

Of het nu gaat om ondersteuning voor een team of een individuele werknemer, in de Preventiegids kom je altijd uit op maatwerk. Werken aan duurzame inzetbaarheid is nog nooit zo makkelijk geweest. Meer weten over de Preventiegids? Kijk op www.volandis.nl/preventiegids.