BouwBelang: Platform voor bouw en infra van AFNL
Advertorial

Ultieme winterhandschoen

16-02-2021
door Redactie
Product & dienstverlening

Een winterhandschoen die koude bestendigheid, ademend vermogen en waterafstotende eigenschappen combineert in één handschoen. De flexibele waterafstotende Breathex dual latex foam coating houdt water en vocht uit de handschoen terwijl damp en transpiratie wel naar buiten kunnen ontsnappen.

Dat zorgt ervoor dat de handen warm en droog blijven in de Showa 406 en dat werkt een stuk prettiger. Bovendien zorgt de coating voor een goede grip en hoge slijtvastheid. De handschoen is verder voorzien van een thermisch isolerende voering voor bescherming bij temperaturen tot -30°C. De handschoen blijft zacht en soepel zelfs bij extreem lage temperaturen.

www.wiltec.nl