BouwBelang: Platform voor bouw en infra van AFNL
Advertorial

Flexibele muurscanner met 4 scanmodi

16-02-2021
door Redactie
Product & dienstverlening

Makita’s nieuwe muurscanner DWD181ZJ werkt met zowel enkele als meervoudige detectie en vier scanmodi. Afhankelijk van het materiaal kan tot maximaal 180 mm diepte worden gezocht naar betonijzer, kunststofleidingen met bedrading, metalen leidingen en metalstud- en houtconstructies achter gipsplaat.

De vier verschillende scanmodi maken de muurscanner inzetbaar bij droog en nat beton, scheidingswanden van hout of gips en bieden ook een radar view. De muurscanner heeft een 4,1 inch (10,4 cm) kleuren LCD-scherm met weergave van positie en diepte van gescande objecten. Ook heeft deze een inschakelbare akoestische waarschuwing, instelbare slaaptimer en automatische uitschakeling. Er is keuze uit 14,4 V of 18 V accu’s van het LXT platform.

www.makita.nl