BouwBelang: Platform voor bouw en infra van AFNL
Advertorial

Drempelvrije douchevloeren

16-02-2021
door Redactie
Product & dienstverlening

Het luxe Strandhotel aan de kust in Cadzand-Bad heeft gekozen voor drempelvrije douchevloeren van Bette. De douchevloeren zijn tevens voorzien van de onzichtbare antislipafwerking BetteAntislip Pro.

De overige details zoals de strakke hoeken, de afvoer op gelijke hoogte en de deksel in dezelfde kleur passen harmonieus in het strakke ontwerp van alle badkamers. De Bette douchevloeren zijn van duurzaam geglazuurd titaanstaal en hebben geen voegen waarin zich vuil en schimmel kunnen afzetten. De douchevloer is vlak en op het oppervlak hechten geen vuil en bacteriën. Daardoor laat deze zich sneller reinigen met meer hygiëne en lagere schoonmaakkosten als resultaat. Bovendien is het gebruik van schoonmaakmiddelen minder. Er is keuze uit meer dan 400 kleuren.

www.my-bette.com