BouwBelang: Platform voor bouw en infra van AFNL

Kom 16 juni om 17.00 uur naar het politieke CobouwCafé in Den Haag en meld u aan

20-04-2022
door Redactie
Nieuws

Aannemersfederatie Nederland Bouw en Infra organiseert samen met de NOA op 16 juni a.s. een Politiek CobouwCafé. Dit vindt plaats van 17.00 tot 18.30 uur in perscentrum Nieuwspoort in Den Haag. Voor deze bijeenkomst nodigen wij u als leden-ondernemers van een bij de Aannemersfederatie aangesloten branche van harte uit. De bijeenkomst is live in perscentrum Nieuwspoort, vlakbij de Tweede Kamer.

Tijdens het CobouwCafé gaan Thomas van Belzen en Petra Platschorre, journalisten van Cobouw, in gesprek met politici en mkb-aannemers over de gigantische bouwopgave. En vooral over de vraag hoe deze te realiseren en wie al die woningen gaat bouwen, afbouwen en de omgeving gaat aanleggen. Kom ook, praat mee en stel rechtstreeks vragen aan Tweede Kamerleden.

 Meld je gratis aan 

 

De verwachtingen van de bouw zijn hoog en mkb-aannemers willen graag (door)bouwen, maar dan moet er wel doorgepakt kunnen worden. Er is een enorm tekort aan vakmensen, het stikstofprobleem is nog steeds niet van tafel, prijsstijgingen zijn vaak lastig door te berekenen, en de verduurzaming van de gebouwde omgeving vereist een nieuwe en gecoördineerde aanpak.

Hoe kan politiek Den Haag daarbij helpen. Dat en meer tijdens het CobouwCafé op 16 juni aanstaande.

Vier Tweede Kamerleden en vier mkb-ondernemers (leden) bemannen het panel

  • Faissal Boulakjar, D66
  • Jaco Geurts, CDA
  • Peter de Groot, VVD
  • Henk Nijboer, PvdA
  •  René Fronik, directeur-eigenaar van Fronik Infra BV
  • Johan de Krom, directeur-eigenaar van De Krom BV
  • Arno Snellen, directeur-eigenaar van Gebroeders Snellen BV
  • Peter Veenstra, directeur-eigenaar van Veenstra Natuursteen BV

Dus kom 16 juni naar Den Haag en laat uw stem horen. Aanmelden kan hier.

 Meld je gratis aan 

De inloop is vanaf 16.30 uur met een drankje/hapje en na afloop is er iets te eten, zodat u niet met lege maag naar huis gaat.