BouwBelang: Platform voor bouw en infra van AFNL

voorzitter voor Gebouwschil Nederland

22-11-2023
door Redactie
Thema’s

Gebouwschil Nederland heeft tijdens de ledenvergadering op 16 november 2023 een nieuwe voorzitter benoemd. Otto Koops, sinds 2016 directeur van Wildvank Gevelspecialisten te Rijssen, was door het Bestuur voorgedragen als nieuwe voorzitter voor de vereniging.

Otto Koops (rechts) heeft tijdens de algemene ledenvergadering van Gebouwschil Nederland de voorzittershamer overgenomen van Jos Wesselink. De hamer wordt overhandigd door waarnemend voorzitter Marc Bohle. Foto: Kees Stuip.

Otto Koops heeft een bedrijf dat ruim 70 mensen aan het werk heeft en dat zich in brede zin bezig houdt met de gevel; met metselen, beton- en voegwerken. Het werkgebied beslaat een groot deel van Nederland. Koops was voor 2016 werkzaam in diverse directiefuncties bij bedrijven in de gevelindustrie, waaronder bij Rollecate. In zijn vrije tijd is Otto graag sportief bezig, zoals fietsen, schaatsen en skiën.

Otto Koops heeft tijdens de algemene ledenvergadering de voorzittershamer overgenomen van Jos Wesselink, die zich niet beschikbaar had gesteld voor een volgende bestuursperiode. Wesselink vond het na zes jaar tijd het stokje over te dragen. Dit na een opbouwperiode die volgde op de fusie tussen de drie onderliggende branches.