BouwBelang: Platform voor bouw en infra van AFNL

Secretariaat AFNL is verhuisd

01-03-2022
door Redactie
Nieuws

Aannemersfederatie Nederland zal per 1 maart 2022 haar intrek nemen in een nieuw pand in het oosten van Veenendaal. Ook het secretariaat van de lidbedrijven verhuist mee, alsmede de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA).

Het nieuwe adres van Aannemersfederatie Nederland is per 1 maart 2022:

De Smalle Zijde 20a
3903 LP VEENENDAAL

De nieuwe vestiging is eenvoudig te bereiken door afslag 23a Veenendaal / Rhenen. Door de Rondweg-Oost te volgen richting Rhenen komt men vanzelf bij een rotonde met aansluiting van De Smalle Zijde. Aan deze rotonde ligt ook de nieuwe vestiging.

Het telefoonnummer en e-mail adres blijven ongewijzigd.

Ook het secretariaat van de lidbedrijven en NOA zijn mee verhuisd.