BouwBelang: Platform voor bouw en infra van AFNL

AFNL-bijeenkomst circulariteit in de praktijk van mkb-bouw en infra 30 juni

25-06-2021
door Redactie
Circulariteit

Aannemersfederatie Nederland organiseert op woensdag 30 juni van 15.00 tot 17.15 uur een themabijeenkomst over circulariteit met aan vijftal ondernemers en opdrachtgevers als sprekers. Dit, om branches en de daarbij aangesloten ondernemers kennis te laten nemen van de ervaringen binnen het MKB.

Circulariteit staat misschien nog in de kinderschoenen, maar er is ook al veel ervaring opgedaan. Deze ervaring delen helpt u mogelijk om nog meer te begrijpen van dit thema en mogelijk ook om uw dienstenpakket uit te breiden met een circulaire aanpak.

In de voorbereiding op het programma hebben de sprekers aangegeven dat zij zich een pionier voelen en dat zij graag van deze gelegenheid gebruik maken om ook van u te leren en feedback te krijgen op de plannen en projecten die zij presenteren. Zo kan het MKB van elkaar leren en kunnen de leden van de bij AFNL aangesloten branches zich voorbereiden op en positioneren in deze belangrijke opgave. In het programma vindt u sprekers die vanuit verschillende posities in de bouwkolom en vanuit verschillende visies aan het thema circulariteit vorm en inhoud geven. Bent u geïnteresseerd, laat dit dan weten via secretariaat@aannemersfederatie.nl, u ontvangt dan een digitale uitnodiging voor MS Teams.

Klik hiervoor het programma.