BouwBelang: Platform voor bouw en infra van AFNL

Stichting Veilig Werken Op Hoogte online

22-02-2021
door Redactie
GAzet

De nieuwe website van Stichting Veilig Werken Op Hoogte (SVWOH) is vanaf heden online. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het updaten van alle informatie, de documenten en het uiterlijk van de website. Zo heeft de website een nieuwe indeling en is het controleren en registreren van Aspirant-Hulpmonteurs nog eenvoudiger.

Alle relevante informatie is gebundeld in drie pijlers: opleiden, examineren en registreren. Onder opleiden vinden zij alle informatie die nodig is voor de scholing. Examineren geeft inzicht in de examinering bij exameninstellingen en extra informatie voor examenkandidaten. En alles over de registratie van medewerkers is terug te vinden onder registreren.

De doelstelling van SVWOH is het aantoonbaar maken van de vakbekwaamheid van personeel dat tijdelijke werkplekken monteert voor het werken op hoogte, zoals in de steigerbouw. Werknemers kunnen eenvoudig hun registratie als Aspirant-Hulpmonteur invoeren, en werkgevers en opdrachtgevers kunnen deze registraties snel controleren. Registratie van de mbo-diploma’s en persoonscertificaten in het centraal diplomaregister SSVV krijgt tevens bijzondere aandacht.

www.svwoh.nl