BouwBelang: Platform voor bouw en infra van AFNL
Advertorial

Mobiele voertuigbarrière

16-02-2021
door Redactie
Product & dienstverlening

De mobiele voertuigbarrière OktaBlock van Hörmann beveiligt en beschermt de toegang van straten en openbare plaatsen tegen voertuigen die deze willen doorbreken. Zelfs vrachtwagens kunnen worden gestopt.

Zo toonde uitgevoerde crashtests, volgens Internationale standaarden BSI PAS68:2013 en IWA-14-1:2013 Norm-crashtest ‘N2/N2A’, aan dat ook een vrachtwagen van 7,5 ton en een snelheid van 50 km/u niet opgewassen is tegen de OktaBlock. De installatie vereist geen grondwerken, zoals het aanleggen van toevoerleidingen, of verankering. Hierdoor verloopt de montage en afbraak snel en eenvoudig. Door zijn symmetrische geometrie heeft het systeem geen van tevoren gedefinieerde aanrijzijde.

www.hormann.be