DNV nieuwe ISO DNV nieuwe ISO

Nu in BouwBelang

Doen is leren 

En verder:
+ Afscheid Henk Klein Poelhuis
+ Kamerleden: ruim baan mkb
+ Kleinschalig wonen in Tiny house 

Agenda

26 januari 2018

Vakdag van de Gebouwschil, gebouw AFNL, Veenendaal

Dakdekkers, metselaars en gevelspecialisten tonen, samen met fabrikanten en leveranciers, de laatste ontwikkelingen op het gebied van een 'duurzame' gebouwschil.

www.voegenkennis.nl

 

 

 

 

23 - 25 januari 2018

Gevel 2018, Ahoy, Rotterdam

GEVEL 2018 is de vakbeurs die architecten, adviseurs, opdrachtgevers en bouwers informeert over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de gebouwschil. GEVEL biedt een breed en hoogwaardig aanbod van producten, materialen en systemen, toont innovaties en experimenten, slaat een brug tussen kennis en praktijk, en heeft oog voor de maatschappelijke context.

www.gevel-online.nl

 

 

 

6 - 9 februari 2018

VSK, Jaarbeurs, Utrecht

De VSK is de vakbeurs voor de installatiebranche. Door alle technologische ontwikkelingen, met name de toenemende integratie van ict-toepassingen in technische producten en systemen verandert het werk, de rol en de verantwoordelijkheid van de installateur. Op de VSK kan de installateur zijn kennis bijspijkeren en laten fabrikanten hun noviteiten zien.

www.vsk.nl

 

6 - 8 februari 2018

INFRA Relatiedagen, Evenementenhal, Hardenberg

Een vertrouwd netwerkplatform dat grond-, weg- en waterbouwprofessionals samenbrengt in een laagdrempelige sfeer. Al jaren lang vormt deze driedaagse vakbeurs een bruisend ontmoetingspunt voor infra-ondernemers en dienstverleners.

www.evenementenhal.nl