Nu in BouwBelang

"Diversiteit maakt werk mooi"

En verder:
+ MKB INFRA: 'betere aanbesteding   

+ Wiebes ziet kansen voor mkb 

+ Stappenplan voor lab

Prijs voor accu-platform

Hoewel de Eisenwarenmesse 2020 is geannuleerd, is er bij Metabo toch reden voor een feestje: het Cordless Alliance System heeft de EISEN 2020 gewonnen. De EISEN is een onderscheiding voor innovatieve productontwikkelingen, die om de twee jaar in combinatie met de internationale Eisenwarenmesse door de organisatie van de beurs in Keulen wordt toegekend.

Het fabrikanten overkoepelende accusysteem boekte succes in de categorie ‘Gereedschap, handgereedschap, elektrisch gereedschap en toebehoren’ en werd in het bijzonder onderscheiden voor de duurzaamheid. Want binnen CAS werkt al het accu-gereedschap op één en dezelfde accu. Dat is niet alleen efficiënt, maar ontziet ook de natuurlijke bronnen. Ook hebben professionele gebruikers daardoor veel minder accu's nodig en kunnen de beschikbare accu's optimaal benutten. De onoverzichtelijkheid op het gebied van accu's en laders van verschillende merken, die men nog steeds op veel bouw- en werkplaatsen aantreft, behoort daarmee voorgoed tot het verleden. 

De jury van de EISEN sprak haar waardering uit voor de samenwerking van de CAS-partners in het voordeel van de klanten en de klantvriendelijkheid. “CAS is geen product op zich, maar een extreem innovatief idee”, licht de beursorganisatie toe. v