Nu in BouwBelang

Veilige blikvanger 

En verder:
+ We hebben iedereen nodig
+ Witte stranden en bagger
+ Brandveilige gevel 

Kleding zet bedrijf op de kaart

We beoordelen elkaar op basis van de werkkleding die we dragen, of het nu gaat om een bankdirecteur, profvoetballer of professionele loodgieter. Bewust kiezen van professionele werkkleding creëert vertrouwen, en vertrouwen betekent betere business. Daarom heeft Blåkläder een nieuwe lijn van professionele werkkleding ontwikkeld - UNITE - voor ieder bedrijf dat er als een team wil uitzien.

We hebben maar een paar seconden om een goede eerste indruk te maken. Onze kleding is een factor die daarbij veel invloed heeft. "Goed geklede medewerkers stralen professionaliteit en trots uit. Kenmerken die een sfeer van vertrouwen creëren en zo meer en betere business voor onze klanten genereren, "zegt Anders Carlsson, CEO van Blåkläder.

UNITE is de naam van de nieuwe collectie van Blåkläder voor professionals, waarbij de nadruk ligt op het creëren van een uniforme uitstraling en zo de klanten van het bedrijf serieus te benaderen. "UNITE is een strategisch belangrijk project voor ons. We willen onze rol in heel Europa versterken en dezelfde leidende positie bezetten als we hebben in de Scandinavische landen. Er is een enorme behoefte aan uniforme kleding in Europa, en daarom hebben we dit concept ontwikkeld", legt Anders uit. 

Professionele werkkleding is een bewuste en strategische keuze voor veel bedrijven. Het versterkt de identiteit van het bedrijf en straalt kwaliteit uit. Daarbij is het eveneens een belangrijke factor bij het bevorderen van teamspirit onder de medewerkers. Gebondenheid is van levensbelang om het team kracht te laten uitstralen en successen te behalen. "Een kleine wijziging in de keuze van kleding kan een groot verschil maken voor het bedrijf," zegt Mathew Vandorpe, Country Manager bij Blåkläder Benelux.

UNITE is sinds september verkrijgbaar geselecteerde dealers.

Meer info op www.blaklader.nl