Nu in BouwBelang

"Kwaliteiten mkb inzetten"

En verder:
+ Demontabel en circulair beton   

+ Duurzame parel in Alkmaar 

+ "Bescherm het mkb!"

Nieuwe branchemanager VSB

Gerard Westenbroek is sinds 1 december de nieuwe branchemanager van de Vereniging van Steiger-, hoogwerk- en Betonbekistingbedrijven (VSB). Hij neemt de functie over van Peter Hecker die, na 20 jaar voor de VSB te hebben gewerkt, zijn carrière voortzet bij de brancheorganisaties VOMI en World Class Maintenance.

Westenbroek is in de branche geen onbekende: hij werkte 17 jaar voor één van de VSB-leden voordat hij in dienst trad bij de vereniging Koninklijke Nederlandse Bouwkeramiek. Binnen deze brancheorganisatie vervulde hij de rol van technisch-wetenschappelijk adviseur. Binnen de VSB zal hij zich onder meer gaan richten op scholing, kennisdeling en samenwerking alsook op de promotie van het vakgebied Veilig werken op hoogte en het vermarkten van de VSB als keurmerk.


Afscheid FME

Met de komst van de nieuwe branchemanager komt ook een einde aan de langdurige samenwerking tussen VSB en FME. Meer dan 40 jaar had de vereniging onderdak bij FME en werkten beide organisaties samen aan de thema’s veiligheid en kwaliteit. De VSB brengt haar branchebelangen en secretariaat per 1 december 2019 onder bij de Aannemersfederatie Nederland Bouw en Infra, waar het al sinds de oprichting lid van is. De federatie biedt naast een breed netwerk ook ondersteuning op sociaal/economisch gebied.