Nu in BouwBelang

Kasteel verliest roze kleur

En verder:
+ 'Eerst rekenen, dan knopen doorhakken'   

+ Plus-Op-de-Meter in Voorhout 

+ Slooplocatie levert bouwdelen

‘Samenwerken betekent elkaar leren kennen!’

De Nederlandse Ondernemingvereniging Afbouwbedrijven, die in de Stichting AFNL/NOA gezamenlijk optrekt met de Aannemersfederatie, viert op 4 april de AfbouwVakdag. Maar de Vakdag is er niet alleen voor afbouwers. Gespecialiseerde aannemers en aannemers B&U zijn ook van harte welkom.

“Op de grote Nederlandse en internationale bouwbeurzen is er nog zelden een aparte hal voor de afbouw. Het is zoeken tussen de andere aanbieders van bouwmaterieel en producten. Terwijl de afbouwsector op product- materieel- en gereedschappenniveau – veel meer dan de ruwbouw – bestaat uit samenhangende disciplines die bovendien vertegenwoordigd worden door één branchevereniging, namelijk NOA.” Dat zegt Rob van Boxtel. Hij geeft daarmee een belangrijk argument voor het bestaan van de AfbouwVakdag.


Achterban AFNL

De AfbouwVakdag is er, volgens Van Boxtel, niet alleen voor afbouwers. Van Boxtel: “Je ziet steeds vaker dat aannemers b&u, afbouwers en gespecialiseerde aannemers in vaste teams met elkaar optrekken. Dat veronderstelt op zijn minst dat men belangstelling heeft voor elkaars activiteiten. Het is voor alle partners immers van belang, dat men de inbreng van elkaar op waarde weet te schatten. Zonder kennis van de laatste ontwikkelingen gaat dat niet. En het laatste afbouwnieuws haal je op de AfbouwVakdag”

 

De Vakdag vindt op 4 april plaats in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Er is voldoende vloeroppervlak (5.500m2) voor een ruime opzet van vijf expertisewijken voor de disciplines plafond- en wandstellen (1), stukadoren (2), tegelzetten (3), afwerkvloer- en terrazzo storten (4) en natuursteen verwerken (5). Centraal komt er een gezellig cateringplein met foodtrucks en een bar.

Meer info: www.afbouwvakdag.nl