Genomineerden MKB INFRA AanbestedingsAward

De jury van de MKB INFRA AanbestedingsAward nomineerde begin december de gemeenten Almere, Den Haag en Raalte voor deze prestigieuze prijs. Volgens de jury vormt dit drietal ‘een voorbeeld en inspiratiebron voor andere aanbesteders van infrastructurele werken’.

De MKB INFRA AanbestedingsAward is een tweejaarlijkse prijs waarmee de organiserende partij, MKB Infra, beoogt de aanbestedingspraktijk te verbeteren. De leden van de branchevereniging hebben een flink aantal opdrachtgevers voorgedragen aan een ter zake deskundige jury. De jury is erg tevreden over het aantal aanmeldingen en ook over de kwaliteit van de inzendingen. De Infratech is op donderdagmiddag 17 januari het decor voor de bekendmaking van de uiteindelijke winnaar tijdens de speciale themabijeenkomst Toekomstbestendig contract op maat! – Hoe mkb-vriendelijk zijn we inmiddels? Deze bijeenkomst begint om 15.00 uur.

 

Jury

De jury van de MKB INFRA AanbestedingsAward bestaat uit:

- drs. Maarten Loeffen, directeur Stadswerk, 

- mr. Meriam de Koning, juridisch adviseur bouw- en aanbestedingsrecht, 

- dr. ir. Iman Koster, directeur CROW, 

- ing. Frank van den Hoogen, sr. Adviseur Kosten en Contracten projectbureau Stadsingenieurs, gemeente Nijmegen, 1e winnaar Award