Bestelauto Expo 2017 Bestelauto Expo 2017

Nu in BouwBelang

"Mkb ruggengraat van samenleving" 

En verder:
+ Westland geeft 'eigen' voorrang
+ Nick bij toeval in betonstaal 
+ Slimme opkar verlicht werk  

Eerste accu-mixer op de markt

Met de nieuwe 18 Volt accu-mixer van Metabo mengen professionals materialen effectief en veilig, ver weg van het stopcontact. Met name professionals in bouw en renovatie kunnen hun voordeel doen met deze eerste accu-mixer.

De nieuwe machine maakt het aan- en vermengen van dun vloeibare materialen als verf en lak evenals het mengen van taaie bouwmaterialen als beton of mortel makkelijker.
Het prestatievermogen van de mixer is vergelijkbaar met een 1.000 Watt-mixer met snoer. Op gebruikslocaties zonder stroomvoorziening verwerken gipswerkers, stukadoren, tegelleggers of droogbouwers met één acculading max. vier zakken materiaal.
De ergonomische parallelgreep maakt het mengen van het werkmateriaal eenvoudig en zorgt ervoor dat er minder krachtsinspanning nodig is. De geoptimaliseerde werkhoogte ontziet de rug van de gebruiker en reduceert zo lichamelijke belastingen. De inschakelvergrendeling op de schakelaar voorkomt bovendien dat de mixer per ongeluk wordt geactiveerd. Met de schakelaar kan de roersnelheid traploos geregeld worden.
De accu-pack is bovenop de mixer aangebracht. Daardoor is hij beveiligd tegen spetters en stof en zorgt hij voor een perfect evenwicht van het apparaat.
www.metabo.nl